Job opportunities

Douanedeclarant (m/v)

Ben je onmiddellijk beschikbaar, en heb je een basiskennis van douanedocumenten, douanetarieven, plaatselijke reglementering douane en accijnzen, entrepotbeheer , dan is het interessant voor jou om verder te lezen.

Hou je ervan om verantwoordelijkheid te nemen en enthousiast mee te werken aan de juiste aangiftes en aan het opmaken van de douanedocumenten dan zullen uw collega’s je met plezier op weg helpen en je met open armen in het team verwelkomen.

Of het nu gaat over het verscheping van panty’s of de kathedraal van Antwerpen, de douane- documentatie van deze zending is TIPTOP dankzij jou ! Je zet de puntjes op de i’s van Administratie en laat niets aan het toeval over. Je spart dagelijks met je collega’s of opdrachtgevers voor de beste afspraken en uw dossier is een smetteloze weerspiegeling hiervan.

Je bent zelf getriggerd door de douane wereld en je bent voorstander van een leven lang leren, goed nieuws, want wij zorgen ervoor dat je je kennis vergroot.

Nederlands is de voertaal, maar Frans of Engels is als een tweede natuur voor jou. Nauwkeurig? Tuurlijk wat dacht je… straks ga je me nog vragen of ik wel met Microsoft Office kan werken? Uiteraard!

Onze warme koffie en collega’s staan alvast elke dag klaar om je te verwelkomen en nu moet ik toegeven ons uitzicht op de jachthaven is ook top! We bevinden ons dan ook vlakbij het MAS en zijn dus makkelijk te bereiken met de fiets, tram en zelfs per boot. Of loop je toch liever elke dag een marathon tot bij ons? We vergoeden dit allemaal!

Sta je alvast te popelen? Stuur je cv en een korte motivatie naar Isabelle Simoens

SCS Steinacher Custom Services, tav Isabelle Simoens Binnenvaartstraat 85 – 2000 Antwerpen Of mail naar isabelle.simoens@tsm.be