Van expediteur tot douaneagentschap

In een notendop ...
In 1979 is het bedrijf van start gegaan onder de benaming ‘Steinacher nv’. Na voornamelijk eerst actief te zijn geweest als internationale forwarder via wegvervoer , werd nadien zee- en luchttransport al snel mee in het servicepakket opgenomen. De kwaliteit van die logistieke dienstverlening heeft er dan mee voor kunnen zorgen dat we zijn uitgegroeid tot een waar begrip in Antwerpen.


Omdat de klanten voorop staan en we hen nog een stapje verder wilden helpen, hebben we nadien ook import- en exportadministratie in ons aanbod opgenomen. Op die manier weten we elk goederentransport steevast van A tot Z in goede banen te leiden.

Sinds 1992 kunnen we optreden als fiscaal vertegenwoordiger binnen de Europese Unie, zowel algemeen als beperkt, wat zeer interessant is voor bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn.
Enkele jaren later, in 2007, werd Steinacher nv opgesplitst in Steinacher Custom Services, onafhankelijk douaneagentschap, en Steinacher Logistics, vooraanstaand logistiek dienstverlener. Deze opsplitsing laat toe ons nog beter te concentreren op onze core business. Niettemin is er altijd een goede samenwerking blijven bestaan tussen S.C.S. en Steinacher Logistics.

Two teams at your service.